és una empresa d'enginyeria creada a mitjans de l’any 1.994 especialitzada en el desenvolupament de projectes de cogeneració. Està integrada per enginyers amb llarga experiència en projectes de cogeneració, tant en l'avaluació i disseny de sistemes com en el projecte, construcció i posada en servei de plantes.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

El seu camp d'actuació abasta centrals amb turbina de vapor, amb turbina de gas (en cicle simple o combinat amb turbina de vapor), centrals amb motors alternatius a gas o dièsel, cicles de cua i plantes de biomassa.

Paral·lelament als projectes de cogeneració, desenvolupa i construeix sistemes de control i adquisició de dades (SCADA) així com projectes clàssics d'enginyeria: instal·lacions d'alta i baixa tensió, xarxes de distribució de fluids, aparells a pressió, instal·lacions de gas, instal·lacions d'energia solar, tèrmica i fotovoltaica, etc. També dissenyem i construïm quadres elèctrics de control per a tots aquests tipus d’instal·lacions.


El nostre repte és dissenyar instal·lacions personalitzades per a cada client, adaptades a les seves característiques funcionals, amb el màxim rendiment energètic i amb la mínima inversió. Plantes eficients i funcionals, respectuoses amb el medi ambient.